Terug naar index!

TijdMenu

Linkpartners

Advertentie

Banner
NAM Jouw banner hier? Pm Admin

Sponsor worden

Wij van de dartsvereniging Hoast dr Noast zijn op zoek naar bedrijven die ons willen steunen in het beoefenen van onze sport. We willen graag toernooien gaan organiseren en proberen iets voor de jeugd te gaan doen binnen het darten. Op dit moment zijn er misschien wel jeugd spelers, maar geen locaties voor hun om het darten in groepsverband te kunnen oefenen. De meeste locaties waar wordt gedart zijn kroegen en een jeugd speler van 12 jaar zie je niet snel in een kroeg. Juist voor deze spelers willen we graag een middag in de week beschikbaar stellen om in onze locatie te komen darten. Onze speel locatie is t woarhoes, waarman 14 te Farmsum. Dit is het gebouw van de speeltuinvereniging Oosterveld.

Om inkomsten te genereren voor de speeltuinvereniging willen we graag meer dartstoernooien gaan organiseren. Door deze toernooien te voorzien van een leuke prijzenpot hopen we genoeg darters bij elkaar te krijgen.

Het bedrag dat u eventueel wilt sponsoren mag u zelf invullen. Ook kleine giften zijn we blij mee, want vele kleintjes maken samen 1 grote.

Waar wordt het geld aan besteed?

- Onderhoud van de dartbanen.
- Een gedeelte zal als prijzengeld worden uitgekeerd tijdens toernooien.
- Het aantrekken van jeugd zodat deze ook ge´nteresseerd raken voor deze sport.

Wat krijgt u als bedrijf ervoor terug?

- Natuurlijk een factuur waar het bedrag op staat welke u beschikbaar heeft gesteld zodat uw boekhouding daarmee op orde is.
- We hebben 5 dartbanen en de 5 bedrijven die het meeste geld sponsoren mag zijn logo en/of bedrijfsnaam hierop plaatsen .
- Op deze website komt uw bedrijf onder de sponsoren te staan voor 1 seizoen. In een overzicht van alle sponsoren komt beknopt wat informatie van uw bedrijf te staan met een link naar uw eigen website of adresgegevens. Tevens is het mogelijk een banner mee laten draaien in onze bannerrotator.

Geplaatste linken en bedrijfsnaam op de dartbanen blijven 1 seizoen geldig. 1 seizoen is bij ons van 1 augustus van het lopende jaar tot en met 31 juli het jaar daarop. In deze tijd spelen we onze competitie wedstrijden voor de groningerdartbond de DOGD en bijna iedere vrijdagavond onze trainingsavonden welke vrij zijn voor iedere darter. Maar ook organiseren we dan dus 13 toernooien. De data hiervan worden allemaal op de site bekend gemaakt ter zijner tijd.

Wilt u een donatie doen dan kan dat door een bedrag naar keuze over te maken op rekening 8376967 t.n.v. JS Schanssema o.v.v. sponsoring hoast dr noast en stuur dan een mail naar info@hoastdrnoast.nl met de gegevens voor een factuur en een link voor onze website.

Bij voorbaat dank hiervoor.

Dartsvereniging Hoast dr Noast.