Terug naar index!

TijdMenu

Linkpartners

Advertentie

Banner
top deck Jouw banner hier? Pm Admin

Voorwaarden
Hoast dr noast is de homepage van de dartsteams hoast dr noast 1 en 2. Lidmaatschap is geheel kostenloos en wenselijk als je wilt deelnemen aan de toernooien die wij organiseren. Tevens bied het ons de mogelijkheid om jullie te informeren over nieuwe toernooien of acties. Voor deze nieuwsbrief kun je je echter altijd afmelden.

De gegevens die we hebben gekregen tijdens het aanmelden worden nimmer aan anderen bekend gemaakt.

De trainingsavond op de vrijdag is ook altijd gratis en vrijblijvend. Voor de excacte data van deze vrije dartavonden kun je het beste even op de toernooiagenda kijken.

Voor de toernooien die wij organiseren hebben we het liefst dat iedereen zich van te voren inschrijft. Dit heeft als reden om ons te ontlasten bij de wedstrijdtafel en vooral voor de jackpottoernooien het prijzengeld in huis te hebben.

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een toernooi en je hebt betaald wordt er geen restitutie verleend als je niet komt opdagen. Als je niet kan en je hebt je wel opgegeven meld je dan even af.

De vrije trainingsavond op de vrijdag is voor ieder lid gratis toegankelijk. Niet leden betalen € 0,50 per avond. (lidmaatschap is gratis).

Op de vrije middag voor de jeugd hebben we een paar uitzonderlijke regels.
- Er wordt geen alcohol geschonken, ook niet aan bezoek.
- Wat eigenlijk voor alle spelers geldt: telefoons uit !!